dissabte, 14 de juny del 2014

Continuació de "l'Atac frontal al món del treball"





Encara que siga acudir a un pensament clàssic, temut i menyspreat, el de Carlos Marx, gose dir que el capital creix explotant els treballadors, tot apoderant-se de la plusvàlua que produeixen. 

Ens volen fer creure que la sortida de la crisi no és l'obediència a l'amo i senyor que ens explota directament, sinó l'interès de l'assalariat per sortir d'ella, seguint les sàvies regles econòmiques dels experts (la voz de su amo i senyor). La realitat és així, ens diuen: no podem trencar-nos el cap envestint contra un mur, car la realitat és la realitat. 

Deixem-los dir bestieses que sols els beneficien a ells. I pensem que, mentre els assalariats i els aturats (funcionaris o contractats), més el conjunt de les classes populars, no es despertem i sortim de la manipulació dels experts al servei del capital, mentre no sortim de l'alienació a què aquests ens sotmeten (altre concepte marxista oblidat i menyspreat, el de l'alienació, però vigent, com podem comprovar, si acudim a lectures de profit), no ens sortirem mai de la crisi. 





                            Si vols tornar a Pensaments, clica aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada